Vi har produkterna ingen annan har
Margareta Skogsberg
Alkrantzvägen 2
813 95 TORSÅKER
Tel. 073-2032615
LSprodukter@gmail.com

Hilmersängen

Pga fördyrade tillverkningskostnader (tillverkas nu i Sverige) måste vi höja priset till 850:- för XL och till 800:- för L.


HILMERSÄNG
Hilmersängen är vår egen konstruktion och har blivit mycket omtyckt av såväl hundägare, uppfödare som innehavare av hundpensionat/hunddagis. En rejäl hundsäng till mycket bra pris!

Den är tillverkad av profilrör och har en kraftig, mycket slitstark och tålig klädsel med invävd glasfiberväv. Maskorna i väven kan ej dela på sig om hunden krafsar/ bäddar i sängen, då de är sammansvetsade.

Idealisk även i rastgårdar då de tål alla väderlekar. Enkelt att städa under sängen tack vara sin höjd. Mycket enkel att rengöra, då den kan skuras ren och sedan spolas av. Idealisk till hundar som behöver avlasta rygg och leder, då klädseln formar sig efter hunden. Motverkar tryckskador på armbågar. Sängen har inga vassa kanter. Mycket enkel att montera.

Vi lämnar inga garantier att någon ”illbatting” inte ger sig på klädseln, men ett bra tips att undvika det är att pensla Tabasco på kanterna. Brukar hjälpa! OM någon klädsel blir tilltufsad, finns det nya att köpa.


Storlekar: (längd-bredd-höjd)
L – 93 x 63 x 26 cm Pris: 800:-
XL – 110 x 90 x 26 cm Pris: 850:-


Ny klädsel L
Pris: 200:-
Ny klädsel XL
Pris: 250:-

Vid köp av 5 sängar eller fler, även blandade storlekar, lämnas 10 % rabatt.Köpares foton
         
Om företaget Köp- & leveransvillkor Vanliga frågor Utställningar Kontakta oss
LS-produkter © 2024